Μεταβαλλόμενο τηλεσκοπικό αυτοστηριζόμενο σταντ

Μία κατασκευή με πολλαπλές εφαρμογές, το σύστημα ανάρτησης banner με τηλεσκοπικούς σωλήνες προσφέρει την δυνατότητα μεταβαλλόμενου μεγέθους, για χρήση με διαφορετικές κάθε φορά προβαλλόμενες εκτυπώσεις.

φωτογραφία που δείχνει ένα τηλεσκοπικό σύστημα ανάρτησης εκτυπώσεων σε δύο καταστάσεις, όταν είναι μικρό και όταν είναι μεγάλο

Η εύκολη μεταφορά του, η χαμηλή του τιμή και η πολυχρηστικότητά του το καθιστούν από τις πιο προσβάσιμες λύσεις επαγγελματικής προβολής.

Προσφορά Fast Copy: Τηλεσκοπικό Stand (μόνο η κατασκευή) = 250 ευρώ*

Με πλάτος από 175cm μέχρι 300cm, ύψος από 165cm μέχρι 220cm και δυνατότητα προβολής διπλής εκτύπωσης, οι εφαρμογές του μεταβαλλόμενου σταντ είναι πολλές.

Εφαρμογές τηλεσκοπικού σταντ:

Μεταξύ άλλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρουσιάσεις ή για επένδυση  εκθεσιακών περιπτέρων.
Αποτελεί εύκολο και άμεσο τρόπο να χωριστεί, να καλυφθεί ή να προβληθεί κάποιος χώρος στο κατάστημά σας.
Είναι ιδανικό για φωτογράφους που χρειάζονται φορητό στούντιο και θέλουν μια εύκολη λύση για να τοποθετήσουν τα φόντα τους.

Τέλος, το τηλεσκοπικό σταντ απο-συναρμολογείται πλήρως και αποθηκεύεται για την ευκολία σας σε ένα ειδικό βαλιτσάκι μεταφοράς από ανθεκτικό υλικό το οποίο έχει ειδικές εσοχές για τοποθέτηση του εκάστοτε εξαρτήματος.

Φωτογραφία που δείχνει τα διάφορα τμήματα που όταν συναρμολογηθούν αποτελούν το τηλεσκοπικό σταντ.

Εκτυπώσεις για το μεταβαλλόμενο stand

Οι εκτυπώσεις που παρέχει το Fast Copy για την συγκεκριμένη κατασκευή γίνονται σε μουσαμά (banner) βινυλίου.
Η τεχνολογία πλέξης που χρησιμοποιείται  στον μουσαμά τον καθιστά από τα ισχυρότερα (δομικά) υλικά εκτύπωσης της αγοράς ενώ αυτή καθεαυτή η εκτύπωση με ειδικά μελάνια eco sol προσφέρει μακροχρόνια αντοχή στα καιρικά φαινόμενα όπως ήλιος και βροχή.

φωτογραφία του πάνω αριστερά τμήματος του τηλεσκοπικού σταντ που δείχνει πώς ράβεται και τοποθετείται η εκτύπωσηΓια την εφαρμογή, δημιουργούμε με ραφές ή θερμική κόλληση, δύο εσοχές (μανίκια) στο πάνω και στο κάτω μέρος, στις οποίες θα θυλακώσουν κατά την συναρμολόγηση οι δύο τηλεσκοπικοί σωλήνες ενώ οι άλλοι δύο θα χρησιμοποιηθούν για να “τεντώσει” το θέμα και να δημιουργηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην περίπτωση διπλής εκτύπωσης χρησιμοποιούμε ένα ενιαίο μουσαμά που περνιέται σαν πέπλο πάνω από το σταντ  και ανάλογα με την περίπτωση ενώνεται μόνο στη μία ή και στις δύο πλευρές.

Προσφορά Fast Copy: Εκτύπωση μίας όψης 2x3m με ειδικές ραφές για το μεταβαλλόμενο σταντ σε μουσαμά = 370 ευρώ*

Στο Fast Copy χρησιμοποιούμε αυστηρά μόνο Ευρωπαϊκά υλικά εκτύπωσης, εγκεκριμένα από τους κατασκευαστές των μηχανημάτων μας και εγγυημένα ως προς το αποτέλεσμα και την αντοχή των εκτυπώσεων.

*Παρακαλούμε προσοχή: οι τιμές των προσφορών δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.