Βραβεία plexiglass

Δώστε έμφαση στο κύρος της εκδήλωσης ή του διαγωνισμού που διοργανώνετε προσφέροντας στους διακριθέντες ένα κομψό βραβείο από plexiglass.

Στο FastCopy αναλαμβάνουμε σχεδιασμό και κατασκευή βραβείων από plexiglass για κάθε εκδήλωση και διαγωνισμό.

Είτε χρειάζεστε βραβεία επιτοίχια είτε επιτραπέζια, θα βασιστούμε στις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε την οικονομικότερη λύση με το καλύτερο εμφανισιακά αποτέλεσμα.
Ταυτόχρονα εμμένοντας στους ταχύτερους χρόνους της αγοράς που μας χαρακτηρίζουν, θα σας ετοιμάσουμε τα βραβεία από plexiglass που χρειάζεστε μέσα σε λίγες εργάσιμες.

Βραβείο από plexiglass με βάση και χρυσά γράμματα.

Εντυπωσιακή και προσιτή κατασκευή από plexiglass με κολλημένα χρυσά γράμματα βινυλίου στην πίσω όψη.
Το χρυσό μπορεί να γίνει ασημί ή ότι χρώμα σας ταιριάζει καλύτερα ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στο σχήμα καθώς μπορεί να κοπεί ακριβώς στο σχήμα που επιθυμείτε.

Βραβείο από διπλό plexiglass (σάντουιτς) με βάση και γράμματα στο ενδιάμεσο.

Μία εντυπωσιακή κατασκευή όπου εφαρμόζουμε δύο κομμάτια plexiglass ιδίου σχήματος ενώ στο εσωτερικό τους τοποθετούμε τα στοιχεία του βραβείου.
Το αποτέλεσμα δίνει μια αίσθηση τρισδιάστατη καθώς τα στοιχεία δείχνουν να αιωρούνται στο εσωτερικό του βραβείου.

Βραβεία από plexiglass με κοπή και χάραξη.

Εκτός από την επικόλληση στοιχείων στην επιφάνεια του plexiglass ή την κοπή του σε σχήματα, μπορούμε να εφαρμόσουμε και χάραξη με laser (δέσμη φωτός λέιζερ) προσφέροντας εντυπωσιακό φινίρισμα στα βραβεία από plexiglass με τα στοιχεία να μην είναι απλά ορατά αλλά και απτά.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για ανάγλυφα τμήματα στο βραβείο όπου ουσιαστικά τα στοιχεία “σκάβονται” στην επιφάνεια του plexiglass δίνοντας αποτέλεσμα ανάλογο του σκαλίσματος.

Βραβεία από plexiglass με επικόλληση εκτύπωσης.

Άλλη μια εντυπωσιακή κατασκευή όπου γίνεται επικόλληση εκτύπωσης σε ολόκληρη την επιφάνεια του βραβείου από plexiglass προσφέροντας την δυνατότητα για πολύπλοκες απεικονίσεις των στοιχείων σας. Επίσης η προσθήκη κάποιου υπόβαθρου (background), σε συνδυασμό με τις προαναφερθείσες εργασίες (κοπή – χάραξη – σκάλισμα – επικόλληση γραμμάτων), μπορεί να δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα δυσανάλογα του κόστους.

Συνδυάστε τα βραβεία από plexiglass με εκτυπώσεις επαίνων στα χαρτιά περιωπής που διαθέτουμε και κάνετε την εκδήλωσή σας γνωστή στο κοινό με τις λύσεις επαγγελματικής προβολής που προσφέρουμε.