Επιστολόχαρτα, ο μονόδρομος της έντυπης επικοινωνίας με τον πελάτη κάθε σοβαρής επιχείρησης.

Το έντυπο επιστολόχαρτο όπως και κάθε ευκαιρία προβολής των στοιχείων σας και της εταιρίας σας στον πελάτη δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ένα χαρακτηριστικό δείγμα της οργάνωσής σας και των υπηρεσιών σας, καθώς πέραν της χρηστικότητας, προσφέρει αίσθημα εμπιστοσύνης στον πελάτη σας κανοντας σαφές ότι η επικοινωνία μαζί του είναι προτεραιότητά σας.

εκτυπώνουμε επιστολόχαρτα έγχρωμα, επιστολόχαρτα μονόχρωμα και δίχρωμα σε οικονομικές τιμές, επίσης γίνεται εκτύπωση επιστολόχαρτων σε μεγάλη ποικιλία χαρτιών

Εκτυπώνοντας μικρές ή μεγάλες ποσότητες επιστολόχαρτα στο Fast Copy θα φροντίσουμε για την προβολή των στοιχείων επικοινωνίας καθώς και το ενδεχόμενο σήμα-λογότυπο της εταιρείας ή του προϊόντος σας με κόστος που συχνά πλησιάζει την αγορά απλού χαρτιού για τον εκτυπωτή σας.

Για την εκτύπωση των επιστολόχαρτών σας μονόχρωμη, δίχρωμη ή 4χρωμη προτείνουμε συνήθως χαρτί γραφής 80 γρ. σε μέγεθος Α4. Η ποιότητα καθώς και η υφή του χαρτιού είναι στην επιλογή σας.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε για το επιστολόχαρτό σας κάποιο διακριτικό γνησιότητας όπως για παράδειγμα ένα υδατογράφημα του λογοτύπου σας ή κάποια υριδίζουσα ταινία.