Εκτύπωση αφίσας

Όντας ο ακρογωνιαίος λίθος της έντυπης διαφήμισης τους τελευταίους αιώνες, η αφίσα, εξακολουθεί να εξυπηρετεί το σκοπό της επικοινωνίας και σήμερα με πληθώρα εφαρμογές. Η ευκολία της υλοποίησης σε συνδυασμό με την δυνητική της επικοινωνία κατατάσσουν την εκτύπωση αφίσας από τις πρώτες επιλογές επαγγελματιών και μη που σκοπεύουν σε γρήγορη και στοχευμένη διαφήμιση.

Στο Fast Copy η εκτύπωση αφίσας αποτελεί βασική και οργανωμένη υπηρεσία

καθώς οι συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας μας παρέχουν την δυνατότητα να προσφέρουμε εκτύπωση σε χρόνους ταχύτατους διατηρώντας ποιότητα εκτύπωσης και χρωματική πιστότητα που μέχρι πρότινος συναντούσαμε μόνο σε φωτογραφικές απεικονίσεις.

η ψηφιακή offset c8000 με εξαιρετική ποιότητα και ταχύτητα 80 σελίδων ανά λεπτό κάνει την άμεση εκτύπωση αφίσας μια απλή υπόθεση
Ένα από τα τελευταία αποκτήματα της εταιρίας, η C8000 της Konica Minolta προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης αφισών με ποιότητα offset και ταχύτητες μέχρι 80 τεμαχίων ανά λεπτό χωρίς ανάγκη προετοιμασίας.

Ταυτόχρονα μειώνοντας το κόστος παραγωγής μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας από τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Ενδεικτικές προσφορές για ψηφιακή εκτύπωση αφίσας:

100 αφίσες 33cm x 48cm σε χαρτί 140 γραμμαρίων ματ = 30 ευρώ + ΦΠΑ*

200 αφίσες 33cm x 48cm σε χαρτί 140 γραμμαρίων ματ = 50 ευρώ + ΦΠΑ*

500 αφίσες 33cm x 48cm σε χαρτί 140 γραμμαρίων ματ = 75 ευρώ + ΦΠΑ*

*οι προφορές παραδίδονται μέσα σε λίγα λεπτά

Πέραν από την εκτύπωση της αφίσας σας σε λίγα λεπτά οι έμπειροι τεχνολόγοι γραφικών τεχνών του Fast Copy θα αναγνωρίσουν άμεσα τυχών προβλήματα με τα αρχεία σας και θα τα διορθώσουν ή θα σας προτείνουν τις απαραίτητες διορθώσεις για την αρτιότερη δυνατή εκτύπωσή τους. Συνιστούμε εδώ για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την αποφυγή όποιας ταλαιπωρίας την αποστολή των αρχείων σας για έλεγχο πριν την τελική  τους εκτύπωση. Απλά χρησιμοποιήστε την φόρμα σε αυτή τη σελίδα, γράψτε τα στοιχεία σας, ζητήστε μας προσφορά για το πλήθος που χρειάζεστε, επισυνάψτε το αρχείο για έλεγχο και το συντομότερο θα επικοινωνήσουμε με την προσφορά σας.

Για παραγωγή μεγαλύτερου πλήθους αφισών συνίσταται κλασική τυπογραφική εκτύπωση offset

την οποία διεκπεραιώνουμε σε λίγες εργάσιμες και σε ακόμα οικονομικότερες τιμές.

Ενδεικτικές προσφορές για offset εκτύπωση αφίσας:

5000 αφίσες 30cm x 42cm 2 όψεων σε χαρτί 160 γραμμαρίων γυαλιστερό = 350 ευρώ + ΦΠΑ*

10000 αφίσες 30cm x 42cm 2 όψεων σε χαρτί 160 γραμμαρίων γυαλιστερό = 550 ευρώ + ΦΠΑ*

*οι προφορές παραδίδονται σε λίγες εργάσιμες

 

αφίσες σχεδιασμένες επαγγελματικά από το fast copy για εγγυημένη ποιότητα εκτύπωσης και μετάδοσης του επιθυμητού μηνύματος
Αφίσες από το σχεδιαστικό τμήμα του Fast Copy. Υπεύθυνος κος Αφεντάκης Γεώργιος

Απλές συμβουλές σχεδιασμού:

Η αφίσα προσφέρει άμεση και γρήγορη επικοινωνία, είναι λοιπόν απαραίτητο να σχεδιάζεται με γνώμονα ότι θα μεταφέρει στα λίγα δευτερόλεπτα που θα έρθει σε επαφή με τον περαστικό και με επιτυχία, ένα μήνυμα.

Κάντε σαφές εξαρχής το μήνυμα και σε δεύτερο χρόνο τις όποιες λεπτομέρειες.

Δώστε προτεραιότητα στην εικαστική σαφήνεια που στοχεύει την αντίληψη του αναγνώστη πριν από την εικαστική αρτιότητα που θα στοχεύσει την αισθητική του.

Για εγγυημένα αποτελέσματα αφήστε μας να την σχεδιάσουμε για εσάς (διαβάστε περισσότερα)