Εκτύπωση στο κινητό σου

Στο FastCopy προσφέρουμε την δυνατότητα να τοποθετήσετε οποιαδήποτε εικόνα ή φωτογραφία απευθείας στην επιφάνεια του δικού σας κινητού, στη θήκη του ή στο προστατευτικό του κάλυμμα με ποιότητα εκτύπωσης ανάλογης της βιομηχανικής παραγωγής.

φωτογραφία με εκτυπωμένα κινητά και στο βάθος μία παρέα που βγάζει σέλφι σε μία παραλία χρησιμοποιώντας ένα κινητό με εκτύπωση στην πίσω όψη

Με κόστος μικρότερο από τις περισσότερες έτοιμες λύσεις που θα βρείτε στην αγορά και μέσα σε λίγη ώρα θα έχετε κινητό με εμφάνιση μοναδική που σίγουρα θα τραβήξει το βλέμμα!

Προσφορά Fast Copy: Εκτύπωση στην πλάτη του κινητού σου με άμεση παράδοση = 18 ευρώ

Η εικόνα που θα εκτυπωθεί θα μπορούσε να είναι μια αγαπημένη φωτογραφία σας, η αγαπημένη σας ταινία, συγκρότημα, cartoon, απλή ή διακοσμημένη τυπογραφία (λέξεις), κάποιο μήνυμα ή ότι μπορείτε να φανταστείτε.
Για ταχύτερη εξυπηρέτηση εκτός από την συσκευή  φέρτε μας την εικόνα που θέλετε σε ψηφιακή ή φυσική μορφή.
Αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε φέρτε απλά την πρόθεση και την φαντασία σας και οι έμπειροι γραφίστες του FastCopy θα αναλάβουν να την κάνουν πραγματικότητα.

Εκτύπωση στην πλάτη του κινητού απευθείας.

Φέρτε το κινητό σας στο κατάστημα μαζί με την εικόνα της προτίμησής σας και επιτόπου οι τεχνικοί μας θα την προσαρμόσουν ώστε να ταιριάξει στη συσκευή σας.

Λεπτομέρεια πλάτης κινητού με εκτύπωση
Μέσα σε λίγη ώρα και χωρίς να αποχωριστείτε το κινητό σας θα έχετε το τμήμα της συσκευής σας που επιθυμείτε, εκτυπωμένο, με τέλεια ποιότητα και έτοιμο προς χρήση.

Εκτύπωση σε θήκες κινητών απευθείας.

θήκη κινητού με εκτύπωση εικόνας με θέμα από πίνακα του Καντίνσκι σε μαύρο φόντο

Η διαδικασία εκτύπωσης είναι ίδια και για την θήκη του κινητού σας.
Απλά φέρτε την στο κατάστημα και σε λίγη ώρα θα σας την εκτυπώσουμε διατηρώντας το ανάγλυφο της επιφάνειας, πχ δέρμα ή κάποιο ανάγλυφο λογότυπο.

θήκη κινητού με εκτύπωση εικόνας με γεωμετρικά σχήματα σε μαύρο φόντο

Ποιότητα εκτύπωσης.

Η τεχνολογία εκτύπωσης που παρέχουμε είναι UV (εκτύπωση μελανιών υπεριώδους ακτινοβολίας) που προσφέρει αποτέλεσμα φιλικό προς το δέρμα καθώς δεν χρησιμοποιούνται διαλύτες επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε το κινητό σας όπως και πριν.

Το αποτέλεσμα είναι μια σκληρή αδιάβροχη επιφάνεια που μπορείτε να καθαρίσετε όπως θα καθαρίζατε το ίδιο το κινητό σας.

Επίσης το αποτέλεσμα είναι αναλλοίωτο από τον χρόνο, με ανάγλυφη υφή που ακολουθεί τις γραμμές της εικόνας, εξαιρετικά ανθεκτικό και με λεπτομέρεια εκτύπωσης που θα ζήλευαν τα πιο περίτεχνα κοσμήματα!