Εκτύπωση εισιτηρίων και λαχνών

Η ταχύτατη εκτύπωση εισιτηρίων και λαχνών είναι μία από τις υπηρεσίες στα πλαίσια έντυπης κάλυψης συναυλιών και εκδηλώσεων που προσφέρει το Fastcopy.

Χωρίς περιορισμό στο πλήθος των τεμαχίων (μπορούμε να παράγουμε ακόμα και ένα μπλοκ) θα προσφέρουμε την πιο εύκολη και οικονομική λύση για την συναυλία, την παράσταση, την λαχειοφόρο κλήρωση και όποια άλλη εκδήλωση για την οποία χρειάζεστε αριθμημένα και μοναδικά έντυπα αξιόγραφα.

Προσφορές εκτύπωσης λαχνών και εισιτηρίων από το Fastcopy:

Μπλοκ των 50 φύλλων με έγχρωμα εισιτήρια, διάτρηση και αρίθμηση = 4,50 ευρώ

Μπλοκ των 100 φύλλων με έγχρωμα εισιτήρια, διάτρηση και αρίθμηση = 6,00 ευρώ

Μπλοκ των 50 φύλλων με ασπρόμαυρα εισιτήρια, διάτρηση και αρίθμηση = 3,00 ευρώ

Μπλοκ των 100 φύλλων με ασπρόμαυρα εισιτήρια, διάτρηση και αρίθμηση = 4,00 ευρώ

Οι διαστάσεις των εισιτηρίων της προσφοράς είναι 7cm x 19cm και συμπεριλαμβάνουν 2 στελέχη (μία διάτρηση)

* ελάχιστη χρέωση για εκτύπωση εισιτηρίων ή λαχνών = 15,00 ευρώ
** οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Μακέτα για τα εισιτήρια και τους λαχνούς?

Αναγκαία σε κάθε εκδήλωση με προσέλευση κοινού, τα εισιτήρια εκτός από τον απαραίτητο έλεγχο για τον ορθό συντονισμό των θεατών, μπορούν με τον κατάλληλο σχεδιασμό να προσφέρουν και μια αξιοπρεπή μορφή διαφήμισης.

Θα δημιουργήσουμε εξαρχής εικαστικό για τα εισιτήριά σας ή αν θέλετε θα μετατρέψουμε το υπάρχον δημιουργικό που μπορεί να έχετε για την εκδήλωσή σας (πχ αφίσας ή flyer) σε μορφή εισιτηρίου. Θα φροντίσουμε για μετατροπή του μεγέθους και θα λύσουμε τα όποια τεχνικά θέματα όσον αφορά τη λειτουργικότητά τους.

Για ακόμα οικονομικότερη λύση Θα σχεδιάσουμε τα εισιτήριά σας μονόχρωμα και θα τα εκτυπώσουμε σε έγχρωμο χαρτί.

Αρίθμηση και τρύπημα.

Η εκτύπωση των εισιτηρίων και λαχνών καθώς και τα μπλοκ τους προσφέρονται αριθμημένα και ταξινομημένα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για απλή αρίθμηση ή ταξινόμηση θέσεων μέχρι και εισιτήρια πολλαπλών εικαστικών.

Επίσης γίνεται διάτρηση (περφορέ) στα απαραίτητα σημεία του εισιτηρίου ώστε να διαχωριστούν τα τμήματα (πχ πελάτης, στέλεχος κλπ).

Τα εισιτήρια και οι λαχνοί παράγονται σε μπλοκ των 50 ή 100 φύλλων ενώ παρέχεται η δυνατότητα να παραχθούν μπλοκ όσων φύλλων επιθυμείτε.

Εκτύπωση λαχνών και εισιτηρίων σε μία εργάσιμη!

Στο Fastcopy έχουμε προσαρμόσει την δημιουργία εισιτηρίων και λαχνών στους χρόνους παραγωγής μας προσφέροντας ταχύτατο σχεδιασμό και παράδοση ακόμα και για τα πιο απαιτητικά χρονοδιαγράμματα.

Στείλτε μας τη μακέτα του εισιτηρίου ή τα στοιχεία που θέλετε να χρησιμοποιήσουμε καθώς και το πλήθος που χρειάζεστε και περάστε σε μία εργάσιμη να παραλάβετε τα εισιτήρια ή τους λαχνούς σας έτοιμους εκτυπωμένους τρυπημένους  και αριθμημένους!

Εισιτήρια που δεν αντιγράφονται.

Μπορούμε να διασφαλίσουμε την αυθεντικότητα των λαχνών και των εισιτηρίων σας με χρήση ασημοτυπίας ή χρυσοτυπίας.

*Προσοχή, ειδικά για την ασημοτυπία και την χρυσοτυπία σε εισιτήρια δεν ισχύει η παράδοση της μίας εργάσιμης.