Λίγα λόγια για τις Εκτυπώσεις Fast Copy

Είμαστε λάτρεις και επαγγελματίες των γραφικών τεχνών.

Καθημερινά εφαρμόζουμε τη φαντασία των πελατών μας στις εκτυπώσεις που υλοποιούμε.

Καθημερινά συνδράμουμε στις προσπάθειες των συνεργατών μας προσφέροντας πείρα και εξοπλισμό στην οικονομική και γρήγορη ολοκλήρωση των πιο απαιτητικών τους εργασιών.

Το 1985 ο Γιώργος Χολέβας ξεκίνησε το Fast Copy σαν καθαρά φωτοαντιγραφικό κέντρο αλλά η αλματώδης άνοδος της τεχνολογίας και ο ανταγωνισμός, επιβάλλανε την αναβάθμιση του εξοπλισμού και των υπηρεσιών μας έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας.
Το προσωπικό της επιχείρησης αποτελείται από 8 μόνιμα απασχολούμενα άτομα, άριστα καταρτισμένα στο αντικείμενο της εργασίας τους και πρόθυμα να συνεννοηθούν μαζί σας για να εκτελέσουν επακριβώς την παραγγελία σας.

Είμαστε επανδρωμένοι με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από έγκυρες εταιρείες όπως Hewlett Packard, Ranx Xerox, Canon, GMP, Konica Minolta, Roland κ.α.
Η υπεύθυνη εργασία, η συνέπεια στην παράδοση καθώς και οι συμφέρουσες τιμές, μας δίνουν το πλεονέκτημα και την ευελιξία να εκπληρώσουμε κάθε ανάγκη κι επιθυμία σας.

Το μέλλον μας έχει τα θεμέλιά του στην ποιότητα των υπηρεσιών και στον εξοπλισμό μας αλλά κυρίως στο έμψυχο δυναμικό και στη σχέση μας με όλους εσάς!