Δημιουργικό – Μακέτα

Η οπτική επικοινωνία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας με τόσες πολλές εφαρμογές ώστε να θεωρείται δεδομένη.
Έτσι και ο σχεδιασμός της οπτικής επικοινωνίας ή αλλιώς γραφιστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επικοινωνίας με τους πελάτες σας και της ευχρηστίας των προϊόντων σας.

δημιουργικό για εισιτήρια, μακέτες για ετικέτες, σχεδιασμός λογότυπου, σχεδιασμός κάρτας, μακέτα για flyer, μακέτα για κατάλογο, δημιουργικό για αφίσα.

Ο έμπειρος γραφίστας όταν καλείται να σχεδιάσει δημιουργικό ή μακέτα ακόμα και για το μικρότερο έντυπο θα εντοπίσει γρήγορα τα σημεία ενδιαφέροντος, θα τα ταξινομήσει, θα τα προβάλει με τέτοιο τρόπο ώστε η επικοινωνία να είναι η αμεσότερη δυνατή χρησιμοποιώντας χρώματα ή σχήματα για να μεταδώσει υποσυνείδητα το μήνυμα που τον ενδιαφέρει πριν καν το διαβάσει ο αναγνώστης, θα φροντίσει επίσης για την πρακτικότερη δυνατή μορφή του εντύπου όσον αφορά την ευχρηστία του.

Όσες περισσότερες πληροφορίες μεταδίδει η μακέτα σας με την πρώτη ματιά τόσο πιο καλοσχεδιασμένο είναι το δημιουργικό.

σχεδιασμός για banner, δημιουργικό για ταμπέλα, μακέτα για διαφήμιση.

 

Το δημιουργικό ή η μακέτα θα σχεδιαστεί επίσης με γνώμονα την εκτύπωση ώστε να μην υπάρχουν σπατάλες και να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα υλικά ώστε να μειωθεί το κόστος χωρίς συμβιβασμό στην επικοινωνία.

Ένας έξυπνος σχεδιασμός θα σας γλιτώσει χρήματα από την εκτύπωση και θα αυξήσει τα κέρδη σας.

Πλήρης σχεδιαστικές λύσεις για συνέδρια, σχεδιασμός εκθέσεων
Δημιουργικό σε Banner, roll up stands, ταυτότητες, τσάντες, σημαίες, πρόγραμματα για το παγκόσμιο συνέδριο της ISN 2011, Μέγαρο Μουσικής. Σχεδιαστής: Γιαννακόπουλος Αλέξανδρος.

Στο Fast Copy θα βρείτε επαγγελματίες σχεδιαστές που θα σας συμβουλέψουν, θα φροντίσουν να γλιτώσετε χρήματα και θα κάνουν το προϊόν σας να ξεχωρίσει ξεκάθαρα από τον ανταγωνισμό.

Σχεδιάζουμε δημιουργικό με μία μόνο ταχύτητα… Fast!

Σε λίγα μόνο λεπτά θα σχεδιάσουμε δημιουργικό για την επαγγελματική σας κάρτα, θα φτιάξουμε την αφίσα για την εκδήλωσή σας, θα διορθώσουμε την υπάρχουσα μακέτα σας, θα φτιάξουμε τις φωτογραφίες σας και θα λύσουμε όποια τεχνικά προβλήματα σας έχουν προκύψει.

Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε; ξέρουμε πως γίνεται.

Φέρτε μόνο την φαντασία σας και το υλικό στο οποίο θα βασιστούμε και σε απόλυτη συνεργασία μαζί σας ένας από τους χειριστές μας θα φροντίσει να υλοποιηθεί το δημιουργικό σας με τεχνική πληρότητα και όπως ακριβώς το θέλετε εσείς.

Εταιρική ταυτότητα και ολοκληρωμένη έντυπη διαφημιστική καμπάνια.

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου τον σχεδιασμό και την υλοποίηση όλου του υλικού οπτικής επικοινωνίας (εταιρικές και προσωπικές κάρτες, διαφημιστικά έντυπα και flyer, καταλόγους, επιστολόχαρτα, αυτοκόλλητα, φακέλους, banner, ετικέτες, ταμπέλες) που χρειάζεστε, φωτογραφίζουμε τους χώρους και τα προϊόντα σας και σχεδιάζουμε την πρώτη προβολή σας στο διαδίκτυο. Είναι μια υπηρεσία του Fast Copy ιδανική για νέες επιχειρήσεις που ξεκινούν τώρα αλλά και για ήδη υπάρχουσες που θέλουν να ανανεώσουν την εταιρικής τους ταυτότητα και να προσελκύσουν νέους πελάτες.
Έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε με έναν από τους έμπειρους γραφίστες μας και να σας καθοδηγήσει στις καταλληλότερες λύσεις για την επιχείρηση και τα προϊόντα σας. Θα σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Κύριο μέλημά μας, παραμένει πάντα να εξοικονομήσουμε, για εσάς, χρήματα και χρόνο που θα σπαταλούσατε χωρίς την σωστή καθοδήγηση.

Χρεώσεις:

Η ελάχιστη χρέωση για εργασίες δημιουργικού είναι 10 ευρώ + ΦΠΑ. Η τελική χρέωση για μεγαλύτερες εργασίες ορίζεται κατόπιν συνεννόησης και συνήθως προκύπτει σε μορφή πακέτου προσφοράς μαζί με τις εργασίες εκτύπωσης.

Υπεύθυνος τμήματος δημιουργικού Αφεντάκης Γεώργιος

Παρακαλούμε προσοχή, στο Fast Copy δεν ξεκινάμε εργασίες σχεδιασμού χωρίς πρότερη συνεννόηση και επιβεβαίωση παραγγελίας με προκαταβολή.