Εκτύπωση σε μπλουζάκια και επαγγελματικό ρουχισμό

Αναλαμβάνουμε την εκτύπωση των διακριτικών σας σε μπλουζάκια, σε επαγγελματικά ρούχα όπως ποδιές ή φόρμες εργασίας με ταχύτατη παράδοση χρησιμοποιώντας ποιοτικά υφάσματα και προσφέροντας οικονομικές τιμές ακόμα και αν χρειάζεστε μόνο μερικά τεμάχια.

μπλουζάκι με το λογότυπο της εταιρίας σας
Η χρήση ενδυμασίας με τα διακριτικά σας αναδεικνύει το κύρος της επιχείρησής σας και προβάλει την οργάνωσή της.

Ρούχα με τα διακριτικά σας άμεσα και οικονομικά.

Η πολιτική μας να προσφέρουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις επαγγελματικής εκτύπωσης στους συνεργάτες μας ακολουθεί και την εκτύπωση σε μπλουζάκια και ρουχισμό, μπορούμε να σχεδιάσουμε τα διακριτικά σας και με χρήση θερμομεταφοράς να παραδώσουμε μέσα σε λίγες ώρες ρούχα με τα λογότυπά σας.
Η ευέλικτη μέθοδος μεταφοράς της εικόνας στο ύφασμα που χρησιμοποιούμε, μας προσφέρει την δυνατότητα να αναλάβουμε παραγωγή ακόμη και λίγων τεμαχίων, με όσες παραλλαγές χρειαστείτε, χωρίς να δεσμευόμαστε από το υψηλό αρχικό κόστος μιας μεταξοτυπίας.

Για γρήγορη παράδοση εκτύπωσης σε μπλουζάκια και ρουχισμό

Για ταχύτερη παράδοση προσκομίστε τα μπλουζάκια της αρεσκείας σας ή τον ρουχισμό της εταιρίας σας μαζί με τα λογότυπα ή την μακέτα που θέλετε να εκτυπώσετε σε ηλεκτρονική μορφή.

Μπλουζάκια με λογότυπα εταιρίας εκτυπωμένα με θερμομεταφορά

Αν δεν έχετε δημιουργικό θα αναλάβουμε να σχεδιάσουμε τα μπλουζάκια σας σύμφωνα με τις υποδείξεις σας, ενώ αν δεν έχετε διαθέσιμο ρουχισμό η συνεργασία μας με Ελληνικές βιοτεχνίες ρούχων θα μας επιτρέψει να σας προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές ποιοτικά ενδύματα με εκτυπώσεις που θα έχουν αντοχή στον χρόνο, τα πλυσίματα και την κακομεταχείριση.

Διαλέξτε από τους καταλόγους μας τα μπλουζάκια ή τα ενδύματα που σας ενδιαφέρουν και σε λίγες εργάσιμες κατόπιν της παραγγελίας θα τα έχετε έτοιμα και εκτυπωμένα με τα λογότυπα της εταιρίας σας.