Εκτύπωση σε κάθε επιφάνεια και αντικείμενο.

Στο FastCopy παρέχουμε την δυνατότητα εκτύπωσης σε κάθε επιφάνεια ή αντικείμενο άμεσα και οικονομικά.

Μπορείτε να εκτυπώσετε σε προσωπικά σας αντικείμενα όπως το πορτοφόλι τα κλειδιά ή το κινητό σας ή απλά να μας φέρετε την επιφάνειά σας και να την πάρετε εκτυπωμένη με την εικόνα που θέλετε!
Συνηθέστερες εφαρμογές που εκτυπώνουμε είναι:

Εκτύπωση σε ξύλο ή ξύλινο κουτί

φωτογραφία με ένα στρογγυλό ξύλο που στο κέντρο έχει εκτύπωση με τρία στάχυα και δεξιά έχει λεπτομέρεια της εκτύπωσης σε ξύλο

Η απευθείας εκτύπωση στην επιφάνεια του ξύλου προσφέρει μία καλαίσθητη λύση είτε πρόκειται για δείγμα μιας ξύλινης συσκευασίας – κουτιού πριν την τελική παραγωγή, είτε για διακόσμηση ή διακοσμητικές κατασκευές ή ακόμα και ένα απλό δώρο στην αξία του οποίου θα προσφέρει η ιδιαιτερότητα της απευθείας εκτύπωσης στο ξύλο.

Εκτύπωση σε γυαλί – τζάμι

φωτογραφία που δείχνει εκτύπωση σε γυαλί

Η εκτύπωση σε γυαλί είναι μια απλή σχετικά διαδικασία όπου μπορείτε να διαλέξετε αν η επιφάνεια της εκτύπωσης θα είναι διαφανής και αυτή όπως το γυαλί ή αν θα είναι αδιαφανής, επίσης η εκτύπωση σε γυαλί μπορούν να καλύπτουν όλη την επιφάνεια ή κάποιο τμήμα – σχήμα της επιλογής σας.

Εκτύπωση σε πέτρα – μάρμαρο

φωτογραφία που δείχνει ένα κομμάτι μάρμαρο εκτυπωμένο με ένα γκραφίτι του banksy, στη δεξιά μεριά έχει μια λεπτομέρεια από την εικόνα εκτυπωμένη στο μάρμαρο

Η εκτύπωση σε πέτρα είναι από τους ευκολότερους τρόπους να δημιουργήσετε ένα μοναδικό αναμνηστικό ή ένα προσωπικό δώρο που θα κάνει εντύπωση με την πρωτοτυπία του!
Απλά περάστε από το κατάστημα με την εικόνα σας και κυρίως μην ξεχάσετε την αγαπημένη σας πέτρα! Την οποία θα πάρετε σε λίγη ώρα εκτυπωμένη.

Εκτύπωση σε δέρμα – δερματίνη

φωτογραφία που δείχνει λεπτομέρεια από εκτύπωση σε δέρμα ή δερματίνη

Η εκτύπωση απευθείας σε δέρμα ή δερματίνη είναι μονόδρομος αν θέλετε να έχετε την αγαπημένη σας απεικόνιση διατηρώντας ταυτόχρονα την υφή του δέρματος.

Η τεχνολογία εκτύπωσης που παρέχουμε είναι UV ή Ultra Violet.
Σε αυτή την διαδικασία πρώτα εφαρμόζουμε μία βάση στην επιφάνεια στην οποία θα “πατήσει” η εκτύπωση, κατόπιν εφαρμόζουμε την εικόνα με χρωματιστά μελάνια και τέλος εκθέτουμε όλη την κατασκευή σε δυνατή υπεριώδη ακτινοβολία η οποία αναλαμβάνει να φωτο-πολυμερίσει την εκτύπωση σκληραίνοντάς την και ενσωματώνοντάς την ουσιαστικά με την επιφάνεια εκτύπωσης.

Η χρήση αυτής της τεχνολογίας επιτρέπει εκτύπωση φιλική προς το δέρμα καθώς δεν χρησιμοποιούνται διαλύτες ενώ το αποτέλεσμα είναι αδιάβροχο και μπορείτε να το καθαρίσετε όπως θα καθαρίζατε αυτή καθεαυτή την επιφάνεια.

Επίσης έχουμε αποτέλεσμα αναλλοίωτο από τον χρόνο, με ανάγλυφη υφή που ακολουθεί τις γραμμές της εικόνας, εξαιρετικά ανθεκτικό και με λεπτομέρεια εκτύπωσης που θα ζήλευαν τα πιο περίτεχνα κοσμήματα!