Εκτύπωση σε καμβά ή μουσαμά

Ένας πίνακας σε καμβά ή μουσαμά έιναι η ιδανική εκτύπωση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας, ένα εξαιρετικό δώρο για τον εαυτό σας ή για τους φίλους σας με ποιοτική αναλλοίωτη εκτύπωση θεμάτων αποκλειστικά της επιλογής σας, σε τιμές πολύ φθηνότερες από τα έτοιμα.

Στο Fast Copy δεν έχετε τους περιορισμούς από προκατασκευασμένους πίνακες με έργα, θα εκτυπώσουμε κατευθείαν σε μουσαμά ή καμβά το θέμα της επιλογής σας, την φωτογραφία σας ή θα κάνουμε για εσάς τη σύνθεση που φανταστήκατε ώστε να κάνετε τον πίνακά σας τελείως προσωπικό.

εκτυπωμένα έργα σε καμβά για διακόσμηση εσωτερικού χώρου

Φέρτε μας οποιοδήποτε σχέδιο, ζωγραφιά, έργο σας ή άλλο πρωτότυπο και θα αναλάβουμε να το σκανάρουμε ή να το φωτογραφίσουμε και να το ετοιμάσουμε για εκτύπωση.Εκτύπωση πίνακα σε καμβά ή εκτύπωση πίνακα σε μουσαμά τελαρωμένος με τοποθέτηση του καμβά ή του μουσαμά σε ξύλινο τελάρο για διακοσμητική χρήση και διακόσμηση χώρου βάζοντας απευθείας τον καμβά ή τον μουσαμά στον τοίχο.
Μπορείτε επίσης να μας φέρετε την φωτογραφία της επιλογής σας και θα την επεξεργαστούμε κατάλληλα ώστε να μοιάζει με ζωγραφικό έργο ή μπορείτε απλά να διαλέξετε από τη μεγάλη συλλογή του Fast Copy σε θέματα για εκτύπωση.

Καμβάς σε δικό σας σχέδιο, ζωγραφιά, έργο σας , μουσαμάς με φωτογραφία της επιλογής σας.

Εκτός από την εκτύπωση μπορούμε να αναλάβουμε το “τελάρωμα” του έργου σας, δηλαδή την εφαρμογή του με τέντωμα σε ξύλινο πλαίσιο καταλήγοντας με μιά πανάλαφρη κατασκευή έτοιμη για ανάρτηση, το ίδιο το τελάρο μπορούμε να πλαισιώσουμε με κορνίζα της επιλογής σας ολοκληρώνοντας την εμφάνισή του.

Η εκτύπωση σε καμβά ή μουσαμά γίνεται με ειδικά αδιάβροχα μελάνια που εγγυώνται ζωντανά χρώματα που θα μείνουν αναλλοίωτα για πάντα.
Τον εκτυπωμένο πίνακα σε καμβά ή μουσαμά μπορείτε να τον καθαρίζετε ή να τον πλένετε άφοβα όπως οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια.