Αυτοκόλλητες ετικέτες εκτυπωμένες με τα στοιχεία και το δημιουργικό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Εκτυπώνουμε αυτοκόλλητες ετικέτες σε όλα τα σχήματα, για όσα τεμάχια και αν χρειάζεστε για να δώσετε το προσωπικό σας χαρακτήρα στο προϊόν σας. Πάντα με τις εξαιρετικές τιμές και την ταχύτατη εξυπηρέτηση που θα βρείτε στο Fast Copy!

Αυτοκόλλητες ετικέτες για μπουκάλια κρασιού.

Δώσατε στο κρασί σας την τέλεια γεύση, δώστε του και την τέλεια εμφάνιση!
Ολοκληρώστε την εμφιάλωση του κρασιού σας με ετικέτες που θα προϊδεάσουν για την ποιότητα και την “υφή” της παραγωγής σας.
Χρησιμοποιήστε τις προσωπικές σας εκτυπωμένες ετικέτες κρασιού σαν φινίρισμα στο τραπέζι του γάμου σας, της βάπτισης και οποιασδήποτε εκδήλωσης, κάνετε τα δώρα σας ακόμα πιο προσωπικά.

Αυτοκόλλητες ετικέτες για κάθε συσκευασία.

Η ετικέτα είναι η “βιτρίνα” του προϊόντος σας και το πρώτο πράγμα που θα προσέξει ο πελάτης σας πριν το διαλέξει.
Μια καλοφτιαγμένη και ποιοτική ετικέτα θα δώσει στο προϊόν σας την οπτική ταυτότητα που χρειάζεται για να το κάνει αναγνωρίσιμο από τον πελάτη και να αναδείξει τα προσόντα που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.
Στο Fast Copy θα σας προτείνουμε την οικονομικότερη και πιο άμεση λύση χωρίς να συμβιβαστούμε στην ποιότητα, αναλαμβάνουμε εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών για συσκευασίες λαδιού, ετικέτες για μέλι, ετικέτες για ζυμαρικά, για ξηρούς καρπούς και πληθώρα άλλων συσκευασιών.

Η Εκτύπωση

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες εκτυπώνονται στο συγκεκριμένο μέγεθος που θα μας ζητήσετε, σε αυτοκόλλητο χαρτί ή αυτοκόλλητο βινύλιο με αδιάβροχη εκτύπωση και κόβονται σε οποιοδήποτε σχήμα θέλετε.
Στείλτε μας τη μακέτα της ετικέτας σας (μην ξεχάσετε τα στοιχεία σας!) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την οικονομικότερη λύση εκτύπωσης και την ταχύτερη δυνατή παράδοση.

Δεν έχετε μακέτα;

Στείλτε μας τα στοιχεία που θέλετε να αναγράφουν οι αυτοκόλλητες ετικέτες σας, όποιες φωτογραφίες ή σκίτσα θέλετε μαζί με τις προδιαγραφές για το μέγεθος και το σχήμα και θα επιμεληθούμε τη δημιουργία της ετικέτας σας.
Εναλλακτικά περάστε από το Fast Copy και φέρτε μόνο την φαντασία σας, ένας από τους γραφίστες μας θα σας βοηθήσει και θα φτιάξει μαζί σας την κατάλληλη προβολή για την συσκευασία σας.
Θέλετε την ταχύτερη λύση; απλά διαλέξτε μία από τις έτοιμες προτάσεις που προσφέρει το Fast Copy και σε λίγη ώρα παραλάβετε τις αυτοκόλλητες ετικέτες σας έτοιμες για εφαρμογή!