Εκτύπωση και αντιγραφή αρχιτεκτονικών – μηχανολογικών σχεδίων CAD

Η εκτύπωση των αρχιτεκτονικών μηχανολογικών σχεδίων CAD καθώς και η μετεκτυπωτική τους διαχείριση κοπή και δίπλωμα ακριβείας είναι μια από τις πιο εξειδικευμένες εργασίες που αναλαμβάνει το Fast Copy.
Για την περίπτωση της εκτύπωσης συγκεκριμένα οι έμπειροι “εκτυπωτές” του fast copy περνούν τα σχέδια από διεξοδικό έλεγχο ενώ τα διαχειρίζονται σε περιβάλλον ενημερωμένο με πληθώρα διαφορετικών γραμματοσειρών και των απαραίτητων συνοδευτικών αρχείων ώστε να ανοίγουν σωστά τα αρχιτεκτονικά και μηχανολογικά σας σχέδια. Η εκτύπωση γίνεται σε εξειδικευμένα plotter της HP για εκτύπωση CAD σε υψηλή ανάλυση είτε είναι έγχρωμα ή ασπρόμαυρα. Ακολουθεί κοπή και δίπλωμα από μηχανική διπλωτική πρέσα.
Παρόμοια διαδικασία ακολουθείται και για την αντιγραφή των σχεδίων με την προσθήκη έγχρωμης ψηφιοποίησης για τα έγχρωμα αρχιτεκτονικά και μηχανολογικά σχέδια και την χρήση μηχανών KIP STAR για τα ασπρόμαυρα.
ένα plotter hp4000 την ώρα που εκτυπώνει αρχιτεκτονικά σχέδια

Κατόπιν μιας μικρής συνεννόησης το προσωπικό μας θα σας παραδώσει τα σχέδια στο χώρο σας ενώ αντίστοιχα για την αντιγραφή θα παραλάβει και τα πρωτότυπα (δείτε λεπτομέρειες).

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση και εκτύπωση σχεδίων από αρχεία .dwg .pdf .plt

Στην περίπτωση ανοιχτών αρχείων .dwg μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τις οδηγίες εκτύπωσης (κλίμακα) τα επισυναπτόμενα αρχεία φωτογραφιών και το αρχείο διαχείρισης γραμμών (.plt)

Για εκμετάλλευση της δυνατότητας εκτύπωσης των σχεδίων σας από μορφή plt θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε στο σύστημά σας οδηγούς για plotter HP 4000 θα τους βρείτε εδώ

Στο Fast copy μπορείτε να εκτυπώσετε τα αρχιτεκτονικά και μηχανολογικά σας σε απλό χαρτί και διαφάνεια σε ρολά μήκους έως 90 εκατοστών, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χαρτί μεγαλύτερου βάρους μέχρι 180 γρ satin gloss ή matte σε ρολά μήκους έως 100 εκατοστών κατάλληλα για παρουσιάσεις.

Προσοχή στο Fast copy δεν αναλαμβάνουμε εκτύπωση αρχιτεκτονικών ή μηχανολογικών σχεδίων από archicad

Διαγωνισμοί

Στη περίπτωση διαγωνισμών αναλαμβάνουμε την άψογη εκτύπωση των αρχιτεκτονικών παρουσιάσεων σε φωτογραφικό satin χαρτί (η εκτύπωση γίνεται σε HP Designjet Z3100 φωτογραφικό plotter με 12 διαφορετικά μελάνια για απόλυτη αποτύπωση των χρωμάτων), την μετέπειτα επικόλλησή τους σε επιφάνεια kappa fix και την εκτύπωση και βιβλιοδεσία των απαραίτητων συνοδευτικών εντύπων.