Ημερολόγιο αφίσα, ημερολόγια τοίχου και επιτραπέζια.

Τα ημερολόγια είναι ένας όμορφος και πρακτικός τρόπος να προβάλετε ή να παρουσιάσετε τα έργα ή τις φωτογραφίες σας.
Λόγω της χρηστικότητάς τους τα ημερολόγια είναι επίσης ιδανικά για να προβάλουν καθημερινά την εταιρία σας ή τα έργα σας.
Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο είναι ο τέλειος τρόπος να θυμάστε τις καλύτερες στιγμές σας χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες σας με τους αγαπημένους σας.

Ημερολόγιο αφίσα

Εκτυπωμένο ημερολόγιο, ημερολόγιο με φωτογραφίες με έργα τέχνης, ημερολόγιο αφίσα για τον τοίχο.

Η πιο απλή μορφή όπου χρησιμοποιούμε την εικόνα της αρεσκείας σας, προσθέτουμε τις ημερομηνίες και αν χρειάζεται τα λογότυπα ή τα μηνύματα της εταιρίας σας.
Ένας από τους σχεδιαστές μας θα αναλάβει να τα συνθέσει με καλαίσθητο τρόπο και θα σας το εκτυπώσουμε άμεσα είτε είναι ένα τεμάχιο είτε μερικές χιλιάδες.

Ημερολόγιο τοίχου

Πρόκειται για ημερολόγιο όπου για κάθε ένα ή δύο μήνες χρησιμοποιούμε ξεχωριστή εικόνα και το ημερολόγιο “δένεται” με συρμάτινη βιβλιοδεσία (spiral) στην κορυφή που χρησιμοποιείται για κρέμασμα αλλά και για να αλλάζουν οι εικόνες του ημερολογίου, τέλειο για προβολή αλλά και ένας χρηστικός τρόπος διακόσμησης.

Επιτραπέζιο ημερολόγιο

Μια μικρή και έξυπνη κατασκευή, το επιτραπέζιο ημερολόγιο αποτελείται από μια σελίδα για κάθε μήνα και μια τριγωνική βάση σε 300 gr, “δεμένα” στην κορυφή με συρμάτινη βιβλιοδεσία “spiral”.
Ιδανικό σαν δώρο αλλά και μια έξυπνη και μειωμένου κόστους διαφήμιση

Τέλος εκτός από τις κλασικές μορφές το ημερολόγιο μπορεί να εφαρμοστεί σε πληθώρα εκτυπώσεων, όπως σελιδοδείκτες, ευχετήριες κάρτες, φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες και άλλα ανεβάζοντας τις πιθανότητες να τα προσέξει και να τα κρατήσει ο υποψήφιος πελάτης.

Εσείς απλά φέρτε μας τις εικόνες που θέλετε ή ακόμα και τα προϊόντα σας και εμείς θα τα μετατρέψουμε σε ένα όμορφο και χρηστικό ημερολόγιο.