Χάραξη και κοπή χαρτιού σε όλα τα σχήματα

Η κοπή χαρτιού ή χαρτονιού σε συγκεκριμένα σχήματα είναι άλλη μια από τις εξειδικευμένες εργασίες που μπορεί να προσφέρει το Fast Copy στους πελάτες του

Χρησιμοποιώντας cut ploter της Graphtec μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένα σχήματα σε οποιοδήποτε χαρτόνι μέχρι 5mm είτε κόβοντας τμήματα από το εσωτερικό του είτε κόβοντας περιμετρικά και δίνοντας το ανάλογο σχήμα.

Συνδυάζοντας την εκτύπωση γραφικών με την κοπή, την ταυτόχρονη εφαρμογή περφορέ (διάτρηση σε σχήματα) και πίκμανσης ( αυλάκια αναδίπλωσης ), οι δυνατότητες περιορίζονται μόνο από τη φαντασία του σχεδιαστή.

Οι εφαρμογές που προσφέρονται είναι πολλές και μεταξύ των πιο σημαντικών είναι:

Εφαρμογή σε αρχιτεκτονικές μακέτες

Η κοπή χαρτονιού είναι η καταλληλότερη μέθοδος κοπής των κομματιών που θα απαρτίσουν την μακέτα. Η ακρίβεια που προσφέρει η κοπή με laser εγγυάται την τέλεια εφαρμογή των τμημάτων ενώ η μετατροπή απευθείας από τα αρχεία CAD επιτρέπει την ακριβή μεταφορά του κτιρίου από το σχέδιο στην υπό κλίμακα υλοποίησή του.

Κάρτες επαγγελματικές κομμένες σε συγκεκριμένα σχήματα

Μια κάρτα που θα προκαλέσει ενδιαφέρον όσον αφορά τον σχεδιασμό και την υλοποίησή της και θα γίνει θέμα συζήτησης είναι μια επιτυχημένη επαγγελματική κάρτα.

Δημιουργία και δειγματισμός συσκευασίας

Για οποιαδήποτε χάρτινη συσκευασία προϊόντος για την οποία χρειάζεται δειγματισμός ή μικρό τιράζ, προσφέρουμε την ιδανική λύση καθώς η εκτύπωση και χάραξη του χαρτιού γίνεται άμεσα χωρίς την ανάγκη της χρονοβόρας διαδικασίας δημιουργίας καλουπιού. Ταυτόχρονα η προεργασία επί της μακέτας ακολουθεί την ίδια λογική με αυτή μίας ευρύτερης παραγωγής ώστε οποιοδήποτε σχεδιαστικό πρόβλημα να γίνει σαφές από τον δειγματισμό.

Κοπή χαρτονιού για Stencil

Η πιο απλή εφαρμογή αλλά και η πιο δημιουργική.

Σχήματα, σχέδια και μηνύματα, κατευθείαν από την οθόνη του υπολογιστή κομμένα στο χαρτί, διαλέξτε το χρώμα που σας αρέσει και διακοσμήστε επιφάνειες, τοίχους, πεζοδρόμια και ότι άλλο φανταστείτε.

Έχουμε την δυνατότητα να χαράξουμε stencil ( στένσιλ ) σε ενιαία φύλλα χαρτονιού 70 x 100 εκατοστά.

Προσκλητήρια και ευχετήριες κάρτες κομμένα σε συγκεκριμένα σχήματα

Πέραν από ένα ευφάνταστο σχεδιασμό και επιλογή από μεγάλη ποικιλία χαρτιού για τα προσκλητήρια και τις ευχετήριες κάρτες σας, μπορούμε επίσης να τους δώσουμε ιδιαίτερα σχήματα κάνοντάς τα ακόμα πιο προσωπικά, ξεχωριστά και εγγυημένα να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση.