Ψηφιοποίηση “Σκανάρισμα” Scan

Στο Fast Copy Αναλαμβάνουμε ψηφιοποίηση “σκανάρισμα” εντύπων προσφέροντας τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης και τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Ψηφιοποίηση “Σκανάρισμα” μεγάλου μεγέθους.

Προσφέρεται δυνατότητα scan “σκαναρίσματος” έως 1,07 μέτρα πλάτος και απεριόριστο μήκος σε σκάνερ ρολού παρέχοντας ταυτόχρονα δυνατότητα πραγματικής ανάλυσης εικόνας μέχρι 800 dpi για έγχρωμη ψηφιοποίηση και μέχρι 3200 dpi για ασπρόμαυρη ψηφιοποίηση.
Το ψηφιοποιημένο αποτέλεσμα μπορεί να παραδοθεί σε οποιοδήποτε είδος αρχείου εικόνας (jpg, tiff, pdf, png, psd κλπ)

σκανάρισμα μεγάλων σχεδίων μέχρι 1,07 μέτρα πλάτος με απεριόριστο μήκος και μετατροπή σε ψηφιακό αρχείο

Το εν λόγω είδος ψηφιοποίησης ενδείκνυται για scanning μεγάλων σχεδίων, φωτογραφιών μεγαλύτερων από 30 επί 40 εκατοστά, σκανάρισμα αφίσας και οποιασδήποτε άλλης επιφάνειας της οποίας η εικόνα χρειάζεται σε ψηφιακή μορφή. Η διαδικασία λόγω περιορισμών του μηχανήματος ψηφιοποίησης “scanner” δεν ενδείκνυται για ανάγλυφα πρωτότυπα ή για πρωτότυπα των οποίων το πάχος ξεπερνάει τα 2 χιλιοστά τα οποία ώστε να ψηφιοποιηθούν πρέπει να φωτογραφηθούν.

Ψηφιοποίηση “Σκανάρισμα” σελίδας.

Στο Fast Copy μπορούμε να προσφέρουμε σκανάρισμα σελίδας μέχρι Α3 (30 επί 42 εκατοστά) σε ταχύτατους χρόνους παρέχοντας δυνατότητα πραγματικής ανάλυσης εικόνας μέχρι 600 dpi για έγχρωμη και ασπρόμαυρη ψηφιοποίηση ενώ το ψηφιοποιημένο αποτέλεσμα μπορεί να παραδοθεί σε οποιοδήποτε είδος αρχείου εικόνας (jpg, tiff, pdf, png, psd κλπ).

H ψηφιοποίηση – σκανάρισμα είναι μια διαδικασία τεχνική και απαιτητική ώστε να προκύψει το σωστό αποτέλεσμα.

Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για τις τεχνικές λεπτομέρειες του σκαναρίσματος – ψηφιοποίησης ώστε να είναι κατάλληλο για χρήση σε κάθε εξειδικευμένη εργασία, απλά ενημερώστε μας για τη χρήση που χρειάζεστε την ψηφιακή μορφή της εικόνας σας (πχ αποστολή email, raster to vector, ανατύπωση, μεγέθυνση σμίκρυνση κτλ) και το προσωπικό μας θα αναλάβει να σκανάρει στην σωστή ανάλυση και με τη σωστή ποιότητα.