Εκτύπωση σε μουσαμά (banner)

Εκτύπωση σε μουσαμά γίνεται όταν χρειάζεστε την αμεσότερη και φθηνότερη λύση για να προβάλετε ένα μήνυμα σε μεγάλη κλίμακα μεγέθους.
Χάρη στις πολλαπλές ιδιότητες του σαν υλικό και την τεχνολογία εκτύπωσης με μελάνια eco solvent η χρήση του μουσαμά (Frontlight Flex Banner) για εκτύπωση είναι μονόδρομος για πληθώρα εφαρμογών ενώ εγγυάται μακροχρόνια αντοχή των χρωμάτων σε συνθήκες εξωτερικού χώρου.

Εκτύπωση μουσαμά για ταμπέλες

εκτύπωση μουσαμά σε ταμπέλα καταστήματος, για χρήση σαν πινακίδα για εφαρμογή σε μπαλκόνια ή τοίχους και εκτύπωση banner

Η εκτύπωση του μουσαμά είναι ιδανική για εύκολη και οικονομική αντικατάσταση μιας υπάρχουσας ταμπέλας καταστήματος, η ανθεκτικότητα της εκτύπωσης στις καιρικές συνθήκες εγγυάται ότι παρόλο το μικρό της κόστος θα είναι μια κατασκευή επαγγελματική και μόνιμη.
Εφαρμογή του μουσαμά στην ταμπέλα:
Η ευλυγισία του εκτυπωμένου μουσαμά και η δομική αντοχή του σαν υλικό επιτρέπουν πολλές φορές να εφαρμοστεί εύκολα πάνω από την παλιά ταμπέλα χωρίς την ανάγκη αποσυναρμολόγησης της κατασκευής ενώ στο Fast Copy θα βρείτε έμπειρους τεχνικούς σε τοποθετήσεις να σας συμβουλέψουν για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Εκτύπωση λαβάρων (banner) σε μουσαμά

Τα λάβαρα είναι από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές εκτυπωμένου μουσαμά, με την προσθήκη σωλήνων στο πάνω και στο κάτω μέρος δημιουργούμε μία οικονομική κατασκευή που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το μήνυμά σας σε οποιονδήποτε χώρο (εσωτερικό ή εξωτερικό) ενώ η μεταφορά της είναι πανεύκολη αφού μπορεί να τυλιχθεί σε ένα μικρό και συμπαγές ρολό.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν διαφημιστικές επιγραφές σε εσωτερικούς χώρους, σαν ταμπέλες επισήμανσης και οδηγιών ή για διακόσμηση.

Εκτύπωση μουσαμά για πινακίδες (ενοικιάζεται, πωλείται, διαφημιστικό μήνυμα κλπ)

Μια πινακίδα εκτυπωμένη σε μουσαμά μερικών μέτρων και σχεδιασμένη χρωματικά ώστε να τραβάει άμεσα την προσοχή εγγυάται ότι ο περαστικός θα προσέξει το μήνυμά σας ενώ το μέγεθος θα τον διευκολύνει να πάρει τις πληροφορίες που θέλει ακόμα κι αν είναι εν κινήσει.
Tοποθέτηση της πινακίδας:
Κατά περίπτωση θα εφαρμόσουμε στον μουσαμά μεταλλικούς κρίκους ώστε απλά να τον δέσετε και να τον τεντώσετε σε κάποιο μπαλκόνι, με λίγες απλές βίδες θα τον εφαρμόσετε σε τοίχο ή οπουδήποτε σας το επιτρέπει η τοποθεσία ενώ η αντοχή του υλικού θα σας επιτρέψει να τον αφαιρέσετε και να τον ξαναχρησιμοποιήσετε χωρίς πρόβλημα.

Στο Fast Copy μπορούμε να σας εκτυπώσουμε μουσαμά σε ότι διαστάσεις χρειαστείτε, να τον πλαισιώσουμε με τις απαραίτητες μετεκτυπωτικές κατασκευές (μπουντούζια, ραφές με ή χωρίς σχοινί, μανίκια, ή θερμοκολλήσεις) και φυσικά να αναλάβουμε το δημιουργικό αν δεν έχετε κάποιο ήδη πάντα στις οικονομικότερες τιμές και με ταχύτατη παράδοση.