Πόστερ Συνεδρίου

Στην εκτύπωση του πόστερ για το συνέδριό σας στο Fast Copy θα βρείτε τον απαραίτητο συνεργάτη καθώς θα εκτυπώσουμε την παρουσίασή σας μέσα σε λίγη ώρα, με τιμές και εξυπηρέτηση που αφήνουν τον ανταγωνισμό πίσω.

Διάφορα πόστερ συνεδρίων σχεδιασμένα από τους γραφίστες του fast copy

Οι γραφίστες και τεχνικοί εκτύπωσης του Fast Copy θα σας συμβουλέψουν για την οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη λύση για την εκάστοτε εργασία σας,
θα σας βοηθήσουν με την στοιχειοθέτηση του περιεχομένου της παρουσίασής σας ή αν χρειαστεί θα αναλάβουν εξολοκλήρου την δημιουργία της.
Tαυτόχρονα θα σας εξηγήσουν για τις ιδιότητες, την αντοχή και τις ιδιαιτερότητες της χρήσης του εκάστοτε υλικού εκτύπωσης ώστε να διαλέξετε το καταλληλότερο για το πόστερ σας.

Προσοχή: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δημιουργήσουμε εξ αρχής το πόστερ για το συνέδριό σας φροντίστε να μας παραδώσετε το υλικό συνυπολογίζοντας και μία εργάσιμη για το δημιουργικό.

Παρουσίαση εκτυπωμένου πόστερ συνεδρίου.

Μπορούμε να αναλάβουμε την εκτύπωση μαζικών παραγγελιών για πόστερ συνεδρίων σε ελάχιστο χρόνο παρέχοντας τις ανάλογες υπηρεσίες παράδοσης και εκπτώσεις χονδρικής, διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητα στο επίπεδο που μετατρέπει τους πελάτες μας σε μόνιμούς συνεργάτες.

Παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής των πόστερ σας σε αρχεία ηλεκτρονικής μορφής είτε μέσω email είτε μέσω της φόρμας αποστολής της σελίδας μας και παράδοσής τους εκτυπωμένων τη χρονική στιγμή που τα χρειάζεστε.

Προσφορές εκτύπωσης πόστερ συνεδρίου:

Πόστερ συνεδρίου 90 cm x 120 cm σε χαρτόνι 140 γρ. = 11 ευρώ + Φ.Π.Α.

Πόστερ συνεδρίου 90 cm x 120 cm με Φωτογραφική εκτύπωση = 19 ευρώ + Φ.Π.Α.

 

Αποφυγή τεχνικών προβλημάτων:

Πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις διαστάσεις και την φορά του πόστερ (οριζόντιο ή κάθετο) που έχει προβλεφτεί από την διοργάνωση.

Αν χρησιμοποιείτε Powerpoint αποφύγετε εφέ όπως διαφάνεια (transparency) και σκιές (drοp shadow).

Φροντίστε το κείμενό σας να είναι ευανάγνωστο. Τα χρώματα που θα επιλέξετε για το κείμενο και το υπόβαθρο πρέπει να έχουν υψηλή αντίθεση μεταξύ τους.

Μην χρησιμοποιείτε πολύπλοκες εικόνες ή εικόνες με πολλές λεπτομέρειες πίσω από τα κείμενα του πόστερ σας μπερδεύοντας τον αναγνώστη.

Οι εικόνες που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι εξαρχής καλές και καθαρές, όσο μεγαλώνετε μια εικόνα τόσο χειροτερεύει η ποιότητά της.