Βιβλιοδεσία

Στο Fast Copy θα έχετε επαγγελματική βιβλιοδεσία μέσα σε λίγα λεπτά. Για κάθε εργασία, παρουσίαση ή για να κάνετε εύχρηστο ένα απλό έντυπο, θα αναλάβουμε βιβλιοδεσία πάντα στις καλύτερες τιμές, για ένα ή για πολλά τεμάχια (ζητήστε προσφορά για μεγάλες ποσότητες)
Μπορούμε να κάνουμε βιβλιοδεσία σε ξεχωριστές σελίδες που θα μας φέρετε ή να αναλάβουμε τη δημιουργία του βιβλίου σας από την αρχή, σελιδοποίηση, εκτύπωση και βιβλιοδεσία.
Επιλέξτε το είδος της βιβλιοδεσίας που χρειάζεστε.

Απλή θερμοκόλληση

Με την θερμοκόλληση μετατρέπουμε κάθε πολυσέλιδο έντυπο σε ένα συμπαγές, ομοιόμορφο βιβλίο με επίπεδη κολλητή ράχη από πλαστικό και πλαστική διαφάνεια μπροστά μετατρέποντας την πρώτη σελίδα σε εξώφυλλο. Ιδανική και οικονομική λύση για αρχειοθέτηση και “συμμάζεμα” μεγάλου όγκου εντύπων.

Πλαστικό σπιράλ

Μια ιδανική λύση για γρήγορη οικονομική βιβλιοδεσία με ευκολία στην αλλαγή του περιεχομένου είναι το πλαστικό σπιράλ. Χρησιμοποιούμε προστατευτική διαφάνεια και χοντρό οπισθόφυλλο για να γίνει πιο συμπαγές το τεύχος σας.
Εναλλακτικά στη βιβλιοδεσία με πλαστικό σπιράλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερο χαρτί για το εξώφυλλο – οπισθόφυλλο ή για να ξεχωρίσετε οποιοδήποτε τμήμα στο τεύχος σας. Το πλαστικό σπιράλ προτείνεται λόγο της ευχρηστίας στην μετέπειτα ανάγνωση του εντύπου.

Μεταλλικό σπιράλ

Για παρουσιάσεις, καταλόγους, εργασίες και οποιοδήποτε άλλο πολυσέλιδο έντυπο μια λύση επαγγελματικής και εύχρηστης βιβλιοδεσίας είναι το μεταλλικό σπιράλ. Επιλέγετε το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο που επιθυμείτε, την ενδεχόμενη χρήση προστατευτικής διαφάνειας καθώς και το χρώμα του μεταλλικού σπιράλ (λευκό, μαύρο και ασημί) και εμείς σας δένουμε το έντυπό σας.

Θερμοκόλληση με περιμετρικό εξώφυλλο

Εξαιρετικά διαδεδομένη σαν βιβλιοδεσία λόγο της ευκολίας κατασκευής, είναι ο τρόπος που θα δείτε βιβλιοδετημένα τα περισσότερα βιβλία σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Το έντυπο δένεται με κόλα, κατόπιν “σφραγίζεται” με μία ενιαία εκτύπωση εξώφυλλου – οπισθόφυλλου και σαν φινίρισμα ξακρίζεται (κόβονται μερικά χιλιοστά) περιμετρικά για να ολοκληρωθεί η συμπαγής του εμφάνιση. Υπάρχει δε η δυνατότητα χρήσεις ειδικών χαρτιών για εξώφυλλο – οπισθόφυλλο προσφέροντας την δυνατότητα για πλούσιους συνδυασμούς εμφάνισης.

Συγκεκριμένα για την βιβλιοδεσία περιμετρικής θερμοκόλλησης και λόγου της φύσης της εργασίας χρειαζόμαστε μία εργάσιμη.

Συμβουλές:

α. Όπως αναφέρθηκε το τεύχος ξακρίζεται οπότε είναι χρήσιμο να μην υπάρχει σημαντικό περιεχόμενο κοντά στην άκρη της σελίδας καθώς κινδυνεύει να κοπεί.

β. Το εσωτερικό των αναπτυγμάτων δεν πρέπει να έχει τυπογραφία καθώς εξαιτίας της φύσης της βιβλιοδεσίας οι σελίδες συγκλίνουν μεταξύ τους κάνοντας το σημείο δυσδιάκριτο.

γ. Οι φωτογραφίες εικόνες και φόντο που θέλουμε να καταλήγουν μέχρι την άκρη της σελίδας, πρέπει να εισέρχονται στην περιοχή του ξακρίσματος ώστε να αφαιρεθεί τμήμα τους.

Βιβλιοδεσία καρφίτσας

Το απλούστερο και οικονομικότερο είδος βιβλιοδεσίας που μπορεί να έχει ένα έντυπο. Οι εκτυπώσεις γίνονται σε αναπτύγματα των δύο σελίδων στο ίδιο φύλλο, κατόπιν διπλώνονται στη μέση και την κατασκευή ολοκληρώνουν 2 μεταλλικά συρραπτικά που τοποθετούνται στην ράχη (στο δίπλωμα) του εντύπου. Αν και περιορισμένη από το πλήθος των σελίδων για τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί (ανάλογα και με το πάχος του χαρτιού καρφίτσα δεν κάνουμε σε παραπάνω από 80 σελίδες λόγω της φύσης της βιβλιοδεσίας) η καρφίτσα θεωρείται αρκετά “κομψή” και ευπαρουσίαστη βιβλιοδεσία.